23. září 2017 • 22:33

Přikryl litoval, že se Boleslav nechala v úvodu zbláznit

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Ofenzivní záložník Tomáš Přikryl litoval, že se fotbalisté Mladé Boleslavi nechali v úvodu dnešního ligového duelu s Plzní příliš strhnout k otevřené hře a útočení. Viktoria je za to ztrestala dvěma rychlými góly v prvních čtrnácti minutách a rozhodla o svém vítězství 2:0.


"Mohli jsme to asi udělat jinak. Nechtěli jsme to otevřít úplně, to byla naše chyba. Nechali jsme se trochu unést. Vlítli jsme do toho, měli jsme nějaký tlak, náznaky a Plzeň nás potrestala. Měli jsme to víc ustát, pohlídat si to a nezbláznit se tím začátkem," řekl novinářům Přikryl.

"Kdyby to bylo 0:0, bylo by to pro Plzeň taky horší, museli by to víc otevřít. Ale takhle jim to vyhovovalo. Mají rychlé hráče dopředu, mohli čekat na brejky. Když dostanete dva rychlé góly s takovým soupeřem, jako je Plzeň, těžko se to dohání," dodal pětadvacetiletý záložník.

Litoval, že Boleslav inkasovala oba góly od Michaela Krmenčíka po chybách v defenzivě. "Řekl bych, že to ani nebylo tak, že by si to úplně vypracovali. Dostali prostě balon do lajny, centr a hráč se tam postavil. Nebylo to o tom, že by si nás nějak rozebrali, jak to mají ve zvyku. Nemělo by se to stávat, že je hráč takhle volný," uvedl Přikryl.

Mladá Boleslav prohrála i s třetím aspirantem na titul. V předchozím průběhu sezony podlehla doma Spartě 0:1 a na Slavii 0:4. "Plzeň má vítěznou sérii, to se asi každému hraje líp. Je vidět, že mají sebevědomí, hrají po zemi, chtějí si to furt dávat a rozehrávat. I díky té sérii, kterou mají, to byl určitě jeden z nejlepších soupeřů zatím," dodal Přikryl.

Jeho celek po předešlých dvou výhrách nebodoval a kvůli špatnému vstupu do sezony zůstává až v druhé polovině tabulky. "Při vší úctě k předchozím soupeřů, Plzeň je někde trochu dál. Chtěli jsme jí to znepříjemnit, to se bohužel nepovedlo. V naší situaci se už teď nemůžeme dívat na soupeře a musíme bodovat v každém zápase s každým," dodal.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud