24. září 2017 • 20:55

Mladá Boleslav vyhrála na hřišti prvních florbalistů Pardubic 5:4

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Florbalisté Mladé Boleslavi vyhráli ve 4. kole superligy na hřišti vedoucích Pardubic 5:4 a bodově se na ně dotáhli. Středočeši naplno bodovali i ve čtvrtém utkání a oproti Pardubicím, které utrpěly první ztrátu, mají zápas k dobru. Bod ztrácejí třetí Vítkovice i čtvrtý Chodov.


Na výhře Mladé Boleslavi se před 465 diváky podílel třemi body za dvě branky a jednu asistenci Jakub Gruber. "Věděli jsme, že nás čeká náročný zápas. Z naší strany to byl dnes zlepšený výkon oproti poslednímu utkání, i když rozhodně ne ideální. Pardubice dnes oproti nám byly efektivnější v zakončení, proto se zápas dostal do dramatické koncovky," řekl trenér vítězů Jan Pazdera webu Českého florbalu.

Vítkovice už v sobotu před 904 fanoušky na zimním stadionu v Porubě při oslavě 25. výročí založení klubu zdolaly Tatran Střešovice 8:7. Na programu bylo i utkání žen Vítkovic s Tatranem (8:3) a zápas legend, který naopak vyhrály Střešovice 4:3 po samostatných nájezdech. "Byla to úžasná oslava, kde se potkáte s kamarády. Jen více takových akcí. Snad to bylo i koukatelné," uvedl bývalý obránce Střešovic Petr Ďarmek.

Ještě bohatší na branky byl dnešní duel FbŠ Bohemians s Bulldogs Brno, který Pražané vyhráli 13:7. Pěti body za dvě branky a tři asistence se na vítězství podílel Matyáš Krebner a hattrickem a jednou přihrávkou také Jakub Šárka.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud