18. října 2017 • 19:47

Se Sadílkem v PSV počítají. Podepsal lukrativní smlouvu do roku 2020

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbalový talent Michal Sadílek podepsal v PSV Eindhoven novou smlouvu až do roku 2020. Původní kontrakt osmnáctiletého záložníka s třiadvacetinásobným nizozemským mistrem měl končit o rok dříve. Sadílek má navíc vylepšené podmínky.



"Je to ocenění Michalových kvalit. Tím, že klub přišel s novou smlouvou už dva roky před koncem té stávající, ukazuje, že je s Michalem spokojený. Je to lukrativní kontrakt. Je vidět, že PSV s ním do budoucna počítá," řekl Sadílkův agent David Nehoda z agentury Nehoda Sport.

"Vysavač" Sadílek si buduje v PSV respekt, učí se od legend
Video se připravuje ...

Odchovanec Slovácka zamířil do Eindhovenu v září 2015 na hostování a svými výkony v dorosteneckém týmu si řekl o to, že slavný celek v březnu 2016 uplatnil opci a podepsal s ním tříletou smlouvu. Po roce a půl nyní přišlo další vylepšení kontraktu pro hráče, který zatím s A-týmem jen trénuje a nastupuje za mládežnické výběry.

"Hned po podpisu smlouvy mi ředitel klubu Marcel Brandt řekl, že je to zasloužené a že jsem si to vydřel. Beru to tak, že jsem si o to řekl výkony v současné i minulé sezoně. Jsem za to moc rád, tímhle to ale nekončí. Tím to začíná," dodal Sadílek na webu své agentury.

Michal Sadílek se snaží překazit rozehrávku Gruzie
Michal Sadílek se snaží překazit rozehrávku Gruzie

V devatenáctce PSV nosí dokonce kapitánskou pásku a cítí, že s ním klub počítá pro první tým.

"Už před sezonou jsem mluvil s (trenérem devatenáctky) Markem van Bommelem, který mi říkal, že by nevadilo, kdybych přeskočil juniorku a šel bych rovnou do áčka, že se to klidně může stát. Ředitel Marcel Brandt zase říkal, že teď nehledá nové posily, ale že chce hodně kluků od nás posunout výš. Že vidí, že jsme talentovaní a máme výkonnost. Říká se, že Van Bommel by se měl za rok nebo za dva stát hlavním koučem áčka. A tím, že mě teď trénuje a zvolil mě kapitánem týmu, tak ve mně asi má důvěru," dodal.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud