19. října 2017 • 10:40

Nehráli jsme podle představ, řekl po kanonádě trenér PSG Emery

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Fotbalisté Paris St. Germain sice ve středu v Lize mistrů rozstříleli Anderlecht 4:0 a po třech kolech vedou skupinu B s plným počtem bodů a skóre 12:0, podle trenéra Unaie Emeryho však zápas v Bruselu neodehráli podle představ.


"Jsem spokojený, že jsme získali tři body, protože náš cíl je vyhrát skupinu," uvedl Emery. "Tým se ale pořád tvoří, máme na čem pracovat a zlepšovat detaily. Zápas jsme neodehráli tak, jak jsme chtěli," přidal španělský kouč, jehož tým v předchozích dvou utkáních v Lize mistrů deklasoval 5:0 Celtic a 3:0 Bayern Mnichov.

K výhře nad Anderlechtem přispěl gólem každý z hvězdného ofenzivního tria Neymar, Kylian Mbappé a Edinson Cavani, který se stal po Cristianu Ronaldovi a Ruudu van Nistelrooijovi teprve třetím hráčem, který se trefil v sedmi zápasech Ligy mistrů po sobě. Čtvrtý gól dal Ángel Di María.

"Hráli jsme vyrovnaně, dobře pozičně a i takticky jsme to po přestávce zvládli, pořád ale musíme správně vyvážit taktickou disciplínu a individuální talent," prohlásil Emery. "Samozřejmě nám pomohl gól už ve třetí minutě, ale o přestávce v kabině jsem zdůrazňoval, že musíme zápas lépe kontrolovat," dodal.

Podle Emeryho si tým stále musí sednout po letních příchodech Neymara z Barcelony a Mbappého z Monaka. "Když nám dá soupeř prostor, jsme velmi nebezpeční v přechodu do útoku. Ale musíme se naučit kontrolovat zápasy držením míče i rychlým přechodem vpřed současně. To mi ve spoustě našich zápasech chybělo," uvedl.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud