21. října 2017 • 20:34

Házenkářky Mostu jsou ve třetím kole Poháru EHF

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Házenkářky Mostu postoupily s převahou přes tým Dalfsen do třetího kola Poháru EHF. Poté, co si před týdnem přivezly z Nizozemska čtyřbrankový náskok (32:28), vyhrály domácí odvetu rozdílem osmi gólů 28:20. Dalšího soupeře jim určí los.


"Taktickou stránku hry jsme dneska splnili úžasně. Absolutní novinkou pro mě je, že jsme udělali dvě technické chyby při sedmičkách, ale naštěstí to vůbec nerozhodovalo," řekl Deníku trenér mosteckého Baníku Peter Dávid.

Ocenil, že jeho tým zvládl roli favorita, protože Dalfsen neměl co ztratit a mohl hrát bez zábran. "Zápas byl perfektně zvládnutý hlavně hlavou. A jedno velké překvapení? Každá hráčka od nás z týmu si zahrála, to jsem na evropské scéně nečekal. Takhle by to mohlo být i nadále," dodal Dávid.

"Čekaly jsme, že zabojují, a proto jsem opravdu ráda, že jsme to zdárně zvládly. Je fajn, že si zahrály všechny hráčky a trenér je všechny může udržovat v takových zápasech a nemusí mít strach, že by to nezvládly. Holky to odehrály jako my zkušené," ocenila spojka Michaela Borovská, jež v odvetě vstřelila čtyři branky.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud