17. listopadu 2017 • 20:23

Nakládal hrdinou! O výhře Jaroslavle rozhodl deset sekund před koncem

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obránce Jakub Nakládal rozhodl v Kontinentální hokejové lize o výhře Jaroslavle 3:2 v prodloužení nad Ufou. Kapitán české reprezentace z nedávného turnaje Karjala vstřelil vítězný gól deset sekund před koncem nastavení.



Jaroslavl také díky Nakládalovi otočila zápas, v němž po první třetině prohrávala 0:2. V druhé části ale snížil Jegor Korškov, na začátku třetího dějství srovnal kapitán Staffan Kronwall a Nakládal v čase 64:50 rozhodl dorážkou střely Andreje Loktionova, jež brankáři Ufy prošla mezi betony.

Devětadvacetiletý Nakládal, který byl zvolen nejlepším hráčem Lokomotivu, se trefil po více než měsíci a celkově v sezoně popáté. Jaroslavl si výhrou pojistila druhé místo v tabulce Tarasovovy divize.

Asistencí a proměněným samostatným nájezdem pomohl Robin Hanzl k výhře Nižněkamsku 2:1 na ledě Podolsku. V rozstřelu se trefil i další český útočník Andrej Nestrašil.

Výsledky:

Omsk - Novosibirsk 1:0, Jaroslavl - Ufa 3:2 v prodl. (za domácí Nakládal 1+0), CSKA Moskva - Kazaň 3:0, Jokerit Helsinky - HK Soči 2:3, Viťaz Podolsk - Nižněkamsk 1:2 po sam. nájezdech (za hosty Hanzl 0+1).

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud