18. listopadu 2017 • 11:31

Radil se při další výhře Spartaku v KHL podílel na obou gólech

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Český reprezentační útočník Lukáš Radil ze Spartaku Moskva zaznamenal v Kontinentální hokejové lize podruhé za sebou gól a asistenci. Podílel se tak na obou brankách v domácím zápase proti Traktoru Čeljabinsk. Spartak vyhrál desáté z posledních 11 utkání.


Pavel Francouz v brance hostů chyběl, přednost dostal Vasilij Děmčenko a už po 35 sekundách hry inkasoval. U rychlé trefy Kanaďana Bena Maxwella si Radil připsal asistenci, v 51. minutě se pak drze prosmýkl před Děmčenka mezi dvěma obránci a osmým gólem v sezoně uzavřel skóre na 2:0.

Po dvou domácích porážkách uspěl Nižnij Novgorod. Ladu Togliatti na svém ledě zdolal 3:1, na úvodní branku zápasu přihrál český zadák Tomáš Kundrátek.

Útočník Tomáš Zohorna uspěl jako jediný z hokejistů Chabarovsku v samostatných nájezdech, po kterých jeho tým prohrál s Dynamem Moskva 1:2. Amur utrpěl druhou porážku o jediný gól za sebou po předchozí sérii čtyř vítězství.

Domácí tým měl namále už v základní hrací době. Dynamo vedlo od 47. minuty a Chabarovsku se povedlo vyrovnat až čtyři sekundy před koncem třetí třetiny. Rozstřel zahájil úspěšným nájezdem Zohorna, ale v druhé sérii vyrovnal Michail Varnakov a ve čtvrté rozhodl Vladislav Jefremov. Dynamo vyhrálo potřetí za sebou.

Suverénní lídr soutěže Petrohrad rozstřílel v Šanghaji domácí Kunlun 8:1 a vyhrál podesáté z posledních jedenácti utkání. Svým třetím hattrickem v sezoně se pod vítězství podepsal kanonýr Ilja Kovalčuk a upevnil si druhé místo v pořadí ligových střelců. V 33 zápasech nasbíral 23 branek. Lépe je na tom pouze Nigel Dawes z Astany s bilancí 28 gólů ze stejného počtu utkání.

Poslední tým Černyševovy divize Vladivostok deklasoval Dinamo Minsk 5:0. Gólman Admiralu Ivan Nalimov udržel podruhé za poslední čtyři zápasy čisté konto.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud