18. listopadu 2017 • 22:56

Frolík rozhodl v prodloužení o výhře Calgary nad Philadelphií

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Útočník Michael Frolík rozhodl v NHL gólem v prodloužení o výhře Calgary 5:4 na ledě Philadelphie. Na dvou brankách domácích hokejistů se podílel asistencí Jakub Voráček. Jaromír Jágr se v dresu Calgary proti svému bývalému týmu bodově neprosadil.


Frolík ukončil utkání v druhé minutě prodloužení po brejku svou první střelou v zápase. Devětadvacetiletý kladenský rodák skóroval počtvrté v sezoně a byl vyhlášen druhou hvězdou duelu.

Hrdinou utkání byl nicméně jeho spoluhráč Sean Monahan, jenž mezi 27. a 35. minutou zaznamenal první hattrick v kariéře a pomohl srovnat skóre. Philadelphia sice vyhrála první třetinu 3:1, ale nakonec zaznamenala čtvrtou porážku za sebou.

V duelu se představil v roli čárového rozhodčího Libor Suchánek a připsal si po čtvrtečním utkání New York Islanders - Carolina druhý start v NHL.

V sestavě domácích Flyers chyběl obránce Radko Gudas, jenž byl v předchozím duelu proti Winnipegu vyloučen do konce zápasu a v neděli ho čeká disciplinární slyšení kvůli seknutí Mathieua Perraulta.

Vítězný gól vstřelil také Radek Faksa, který byl v závěru druhé třetiny autorem čtvrté branky Dallasu při vítězství 6:3 nad Edmontonem. Třiadvacetiletý český útočník se trefil popáté v sezoně.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud