21. listopadu 2017 • 20:42

Volejbalisté Brna porazili ve Vyzývacím poháru Kaštelu 3:0

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Volejbalisté Brna vstoupili do druhého kola Vyzývacího poháru výhrou v Chorvatsku nad tamním mistrem Mladost Kaštela 3:0 po setech 25:9, 25:21 a 25:18. Odveta je na programu ve čtvrtek 30. listopadu od 18:00 v Brně, v případě postupu se svěřenci trenéra Ondřeje Marka utkají v dalším kole s Charkovem.


"V improvizované sestavě při absenci opor Okošanoviče a Handlíře jsme podali velmi zodpovědný výkon. Zvítězili jsme hlavně díky dobrému servisu a kvalitní obraně," uvedl Marek.

Brňanům vyšel vstup do zápasu a rychle získali uklidňující náskok 11:3. Soupeře dostali pod tlak důrazným servisem a větší jistotou na síti. Domácím dovolili v první sadě uhrát pouze devět míčů. Chorvatský celek se v druhém setu vzpamatoval, vedl ještě 19:17, koncovka ale patřila jednoznačně Brnu.

Kaštela ještě chvíli vzdorovala ve třetí sadě, po polovině už ale odpadla a hosté bez problémů dotáhli zápas do vítězného konce. Jejich hlavní oporou byl kapitán Michal Hrazdira, kterého doplňovali Daniel Římal, Renzo Mendoza, Martin Klapal a Jan Pražák.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud