Adam Nenadál
6. dubna 2014 • 12:00

Koho asi Franz Straka postaví proti Manchesteru? #takurcite

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

TÝDEN NA TWITTERU | Fotoreportér Francouz, rozjetý Straka, sarkastický Lineker... Odlehčená rubrika serveru iSport.cz s názvem #takurcite, která tradičně přináší komentovaný přehled zajímavých a vtipných sportovních tweetů uplynulého týdne, je tu s pokračováním č.65. Tak pojďme na to: co komu zase na Twitteru uletělo?



Sledovat sportovní dění přes Twitter znamená sledovat ho bez nánosu oficialit a dalšího balastu. Za rok si dost možná nevzpomenu, jak hráli čeští tenisté proti Japonsku, ale vzpomenu si na fotografii Radka Štěpánka, bojujícího proti jet lagu párátky (nebo co to sakra je) v očích... Pokud si i vy všimnete tweetu, který by se měl příště objevit v #takurcite – neváhejte a dejte nám vědět!

Osoby a obsazení: Paul Bissonnette, útočník Phoenix Coyotes. Mike Milbury, někdejší obránce Boston Bruins, toho času televizní komentátor NHL. A teď Bissonnette a jeho twitterovský bodyček: „Když si uvědomím, že Mike Milbury dostává zaplaceno za to, že mluví o hokeji, tak nemám obavy o to, co bude po konci kariéry. Ten chlap je úplná nula.“ Není nad to, když se sportovci pustí do televizních „mluvících hlav.“ Jen houšť!

„Spurs překonali klubový rekord, když vyhráli osmnáct zápasů za sebou. Gregg Popovich byl nadšený.“ Ano, výraz přísného (ale když na to přijde tak i pořádně vtipného!) kouče San Antonia nelze popsat jinak. Naprostá sportovní extáze.

Tweet kolegy Pavla Janegy po zápase Ligy mistrů mezi Manchesterem United a Bayernem Mnichov, po kterém v televizním studiu zářil hlavně František Straka. Najde nějaké rádio dost odvahy nabídnout temperamentnímu chlapíkovi vlastní talkshow? Myslím to vážně; vy byste se snad nebavili?

Tohle je výhled z 828 metrů vysokého mrakodrapu Burdž Kalifa pohledem Lewise Hamiltona. Skoro jako pohled na záliv v Monaku, kterým obohatil svůj účet na Twitteru Ivo Rittig, co?

Zatím prázdná šatna hokejové reprezentace, kam jako první dorazil gólman Pavel Francouz. Tenhle (vlastně jednoduchý) snímek má zvláštní kouzlo. Doufám, že se Francouz dostane do nominace na MS, a že pak bude v Bělorusku fotit o sto šest. Bylo by to super.

Už jsem si říkal, že po delší době zase vydržím nezařadit do #takurcite žádný tweet Garyho Linekera, ale pak přišel zápas Ligy mistrů mezi PSG a Chelsea, a ofenzivní trápení londýnského klubu... „Upřímně: být útočníkem není zas až tak složité, jak by se při pohledu na forvardy Chelsea mohlo zdát,“ suše poznamenal mistr ironie a sarkasmu.

Recept Radka Štěpánka a Jiřího Veselého na jet lag. Škoda, že hoši takhle nevyběhli na daviscupový kurt, Japonci by byli úplně perplex.

Tweet týdne. Hokejová Sparta si na Twitteru uprostřed vyhecované série play off oddechla, že její soupeři z Komety vyvázli z nebezpečné situace na dálnici D1 ve zdraví. A připojila link na článek na iSport.cz. Respekt!

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud