Adam Nenadál
11. října 2014 • 15:00

Vousatý Ronaldo, sedící Courtois a sympatický Moula #takurcite

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

TÝDEN NA TWITTERU | Musím se přiznat, že tento týden mě na Twitteru zaujala triviální hra s nasazováním vousů Roye Keana na tvář dalších známých fotbalových osobností... Ano, vím; není to nic důležitého nebo významného – ale je to docela legrace.



A také mě pobavilo, jak si Petr Čech hezky popovídal s tureckými fanoušky před zápasem české fotbalové reprezentace (čtěte tady). Pojďme na to...

Dnešní pokračování #takurcite má pořadové číslo 81 a přináší komentovaný přehled zajímavých a vtipných tweetů ze sportovního prostředí či se sportovní tematikou, které se objevily během uplynulého týdne. Hashtag tentokrát není jen #takurcite – o své místo na slunci se hlásí i #fandimmoulovi

„Wayne Rooney se stal prvním britským sportovcem, který na Twitteru překročil hranici 10 milionů foloowerů,“ dala vědět na začátku týdne BBC. Potřebujete pádnější důkaz o stále větší roli Twitteru ve světě sportu, než že o počtu followerů fotbalového útočníka informuje BBC?

„Díky za všechny vzkazy! Už se cítím lépe. Odpočívám, abych se mohl co nejdříve dostat na hřiště. Včera to bylo velké vítězství,“ psal Čechův rival Courtois po zápase s Arsenalem, během něhož ho musel kvůli zranění vystřídat právě český veterán. A jak mohou Courtoisův tweet vnímat fanoušci, kteří drží palci momentální dvojce Chelsea? Pojďme popustit uzdu fantazii, ano?
„Díky za všechny vzkazy!“ – „Žádné jsme ti nepsali!“
„Už se cítím lépe.“ – „No, to jsme teda rádi.“
„Odpočívám, abych se mohl co nejdříve dostat na hřiště.“ – „Nemusíš tak spěchat.“
„Včera to bylo velké vítězství.“ – „Protože jsi nechytal...“

Můj kolega Martin Tomaides má pravdu: spolupráce Tootoo – Ruutu je snem každého komentátora. A jak později Martin tweetoval, ještě o něco lepší by to bylo, kdyby je do útočné trojky doplnil Cheechoo. Tootoo – Ruutu – Cheechoo. Zařiďte to někdo proboha!

I letos si ESPN dala tu práci s detailním srovnáním VŠECH hráčů NBA, z kterých pak sestavila žebříček podle výkonnosti, potenciálu atd. Letos patří 88. místo řeckému mladíkovi s trochu krkolomným jménem Giannis Antetokounmpo, ale vsadím se, že za rok bude tenhle přírodní úkaz už v Top 50. Bacha na něj! Může z něj být Kevin Durant defenzivy...

Tohle je jen taková blbůstka, ale zábavná... Kdosi na účtu @BeardedKeanius „lepí“ epochální plnovous, kterým se nyní pyšní Roy Keane (viděli jste? Je to BOMBA!) na tváře dalším osobnostem fotbalového světa. S prošedivělými vousy tak kromě Ronalda skončili i Messi, Ferguson, Suárez a další... Je to docela sranda, podívejte se sami.

A sakra – to je ale HODNĚ pekáčů buchet všude po světě! S prošedivělým plnovousem Roye Keana jsi ale o něco zajímavější, milý Cristiano...

V redakci nás nadchl příběh koně Mouly, který zachytil kolega Květoslav Šimek (čtěte tady). A tak se bavíme hashtagem #fandimmoulovi a doufáme, že se sympatický kůň při Velké pardubické, jak se říká, neztratí. Koneckonců, není to přece žádný moula, ne?

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud