Adam Sušovský
7. ledna 2016 • 12:49

Průtahy ve vyšetřování Růžičky? Třeba tiká velká bomba

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na jaře loňského roku kolem toho bylo haló, skandál Vladimíra Růžičky plnil titulní stránky všech českých novin, mluvilo se o něm i v zahraničí. Trenér byl pranýřován ze všech stran, byť mu vina dosud prokázaná nebyla. Dokonce musel pod tlakem rezignovat ze střídačky českého týmu.



Co se stalo od té doby? V podstatě vůbec nic. Hlavní mediální vlna ustala a od té doby je klid. Jako by se vůbec nic nestalo, Růžička vede extraligový tým v Chomutově. Jeho kauza vyšuměla, už ani pro média není tak atraktivní. Ale pozor, může to být jen klid před bouří. Třeba tahle velká bomba, jež zatřese zákulisím českého hokeje, v tichosti dál tiká. A možná brzy bouchne.

Kdyby byla trenérova nevina tak jednoznačná, jak tvrdí on sám, nejspíš by byl případ dávno odložen. Jenže vyšetřování se táhne. Někteří dokonce tvrdí, že kvůli zásahům zvenčí. I takové spekulace se daly čekat. Logicky. Za Růžičkou stojí silné zázemí: jeho obvinění by se nehodilo do krámu Chomutovu vlivného podnikatele Jaroslava Veverky, a částečně i hokejovému svazu.

Je třeba, aby policie jednala. Už je načase, aby veřejnosti aféru vyjasnila.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud