Adam Sušovský
11. listopadu 2016 • 12:00

Z Řepíka se může stát posila jako hrom. Kdo by nebyl kyselý?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Není to tak dávno, pamatujete? Hokejisté Sparty doma s Libercem skousli tvrdou porážku 1:4, a zatímco se trenér Filip Pešán na okolí usmíval, jeho oponent Jiří Kalous pěkně podrážděně přiznával: „Dnes jsme na vás neměli.“ Strašně ho to štvalo.



Uběhlo čtrnáct dnů a vzteky kolem sebe může plivat soupeř. Vzájemná rivalita graduje. Jen ne na ledě. Dovedu si představit, jak moc jsou v Liberci kyselí, že Michal Řepík jejich laso odmítl. Já bych taky byl. Kdo z vás ne?

Řepík je na české poměry nadstandardní hokejista. Umí přihrát i vystřelit, skvěle bruslí, nebojí se tvrdé hry a do toho drsně deptá soupeře. Tím dokáže rozhodovat velké zápasy, v takových jeho výkon roste.

Přesně proto ho Sparta s takovým nadšením vítá. Přišel jí vyhrát play off. V ideálním případě je posilou jako hrom. Má jen jediný svízel, pochroumané zdraví. Žloutenka je prevít, zranění ramene tuze nepříjemné. Jak na tom v lednu bude? Bude bez přípravy stačit fyzicky? To teď nikdo neví. Že je to ze strany Sparty risk? Ne, tohle stojí za to zkusit!

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud