Jakub Hlaváč
18. dubna 2014 • 23:29

Nikdo v KHL nebral pražského Lva vážně. Teď se nestačí divit

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Překvapení byli v Jaroslavli, teď stejný výraz úžasu patřil obyvatelům tribun v Magnitogorsku. Ne, Rusové opravdu nevěřili, že Lev může jejich kolosy nějak výrazně potrápit. O to větší šok si včera prožili. Domácí nedostali šanci.



Pražané dohnali tribuny k pískotu, jejich miláčci se propadali do stále větší herní deprese. Jakoby to bylo v povaze hrdého národa. Jakoby si nebyl ochoten připouštět hrozby zvenčí. Teď ovšem tým, který koučuje Mike Keenan, prozřel.

Velmi otevřeně o tom hovořil Jan Kovář. Nebral si servítky, pustil se do kritiky vlastního mužstva. Oprávněné kritiky. Pokud jeho mužstvo rychle nevymyslí odpověď na organizovanou hru svého soupeře, budou ligoví činitelé brzy předávat Gagarinův pohár do rukou Jiřího Novotného.

Naopak nemám strach, že by Lev polevil ve svém úsilí. Tenhle kolektiv má ve svém středu řadu vítězů. Vítězů, kteří však ještě nejsou uspokojeni pohledem do historie svých kariér. Chtějí do svých osobních kronik vepsat další úspěšnou kapitolu. Po včerejšku jsou jí zase blíž.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud