Jan Vacek
10. ledna 2017 • 05:00

Rosický se směje. Dobrá nálada představuje ve Spartě naději

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Známe to všichni. Když se nám něco daří, máme dobrou náladu, svět je hned vykreslen v mnohem příznivějších barvách. A naopak, když něco nevyjde, jen těžko hledáme jinde pozitiva. Jiné to není ani v případě Tomáše Rosického.



Řeč těla elitního záložníka na pondělním tréninku v rámci soustředění ve Španělsku poslala jasný vzkaz: Rosický je na správné cestě. Hvězda Sparty hýřila dobrou náladou a úsměvy. Muž s desítkou na dresu se po dlouhých měsících znovu dostal na trávník společně s týmem a i když si dál plnil individuální plán, měl možnost být s parťáky v užším kontaktu.

To mu dělalo viditelně dobře, Rosický mezi jednotlivými cvičeními komunikoval s trenérem Davidem Holoubkem, zavtipkoval s Václavem Kadlecem i Radoslavem Kováčem a vyměnil si přesnou přihrávku s Lukášem Marečkem.

Tohle všechno jsou signály, že se zdravotní stav nejlepšího českého fotbalisty poslední dekády přece jen zlepšuje. Samozřejmě, pořád platí, že je Rosický teprve v začátcích trnité cesty za návratem.

Nikdo nemůže čekat, že to bude hladké putování. Už navždy navíc bude v jeho případě převládat strach z dalšího zranění. Sledovat, jak se prohání po hřišti, je ale s ohledem na poslední měsíce příjemná změna.

Rosický v akci: Na soustředění pracuje na obratnosti i rychlosti
Video se připravuje ...

VIDEO 360°: Podívejte se, jak Rosický ve Španělsku maká na návratu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud