Jaromír Jágr
7. listopadu 2012 • 09:17

Facebook mě baví. Snad mi lidi nějakou tu chybu odpustí

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Opět po týdnu vás zdravím. Kdo fandí Rytířům a podívá se na aktuální tabulku, snad má radost. V poslední době jsme se docela rozstříleli a dáváme i pěkné góly, což mě také těší. Protože co může být lepšího, než když se baví fanoušci? Vždyť pro ně to hrajeme. Takže je super, že jim můžeme nabídnout i akce, na které se hezky dívá.



Také je dobře, že se nám daří získat zpátky respekt, který jsme ztratili hlavně tím, jak jsme prohráli s Brnem. To si s námi především v první třetině v O2 Areně pohrávalo, zesměšnilo nás. A na to, aby se nám tohle stávalo, máme až moc dobrý tým!

Jsem rád, že se nám teď daří i kvůli tomu, že osobně neprožívám jednoduché období, s mou dlouholetou přítelkyní Innou (Puhajkovou) už nejsme, rozhodli jsme se, že každý půjdeme svou cestou.

Jágr si na Facebooku začíná tvořit svoji hokejovou rodinu...Foto Facebook (Jaromír Jágr Official)

Není to jednoduchá situace, nemá cenu si něco namlouvat, láska je ta nejsilnější věc na světě, a když umírá, tak je to jedna z největších bolestí. Ale víc to nechci rozebírat a věřím, že i ostatní to budou respektovat.

Každopádně je v této situace dobře, že nám to v hokeji šlape, aspoň i já přijdu na jiné myšlenky. A můžu se odreagovat.

Židla baví fanoušky

Hrát v jedné formaci s Tomášem Plekancem a Jirkou Tlustým, to je prostě radost. A navíc, když máme za sebou Židlu (Marka Židlického), který si dovolí někdy až neuvěřitelné věci. Ale jemu to schvaluju, on i ty svoje nejrůznější fígle je schopný dotáhnout. Ale rozhodně bych něco takového nedoporučoval našim ostatním obráncům.

Sloužím lidu! Jágr si nechal od fanoušků poradit, jak naložit se startem Frolíka za Chomutov
Sloužím lidu! Jágr si nechal od fanoušků poradit, jak naložit se startem Frolíka za Chomutov

Zase jsme u toho, o čem už jsem několikrát mluvil. Lidi se chtějí hokejem bavit a Židla je právě ten typ obránce, který je dokáže něčím nečekaným potěšit. Navíc on sám moc dobře ví, kdy si to může dovolit.

Ale nechci, aby se všechno točilo jenom kolem nás, hráčů z NHL. I ostatní kluci v týmu hrají výborně, musím je pochválit. O to víc mě mrzí i to, že jsme v neděli víc nepomohli Chábičovi (gólmanovi Janu Cháberovi), který nás od začátku sezony obrovsky drží, a když jsme mu to teď mohli vrátit a pomoct mu, aby udržel nulu, tak jsme mu to vlastním lajdáctvím zkazili.

Člověk musí jít s dobou

V poslední době jsem ještě začal víc komunikovat s fanoušky prostřednictvím Facebooku. A myslím si, že tohle má velký význam, protože lidi musí vědět, že i jejich názor je důležitý.

Proto jsem se jich před nedělním zápasem zeptal, jestli má hrát Michael Frolík, nebo ne. Až mě překvapilo, kolik lidí se ozvalo. Je vidět, že máme spoustu sportovních fanoušků, kteří to prožívají. A jsou rádi, když mohou něco ovlivnit.

Sociální sítě hrají v dnešním světě velkou roli a i já jsem na nich začal být aktivnější. Nedá se nic jiného dělat, člověk prostě musí jít s dobou. Navíc mě to i docela baví, takže s lidmi budu takhle komunikovat častěji. Snad mi odpustíte občas nějakou tu chybu v pravopisu.

V neděli se u nás v Kladně byl podívat jeden zámořský novinář a i jemu se líbila atmosféra na našem zimáku. Je to fakt něco jiného než v NHL a ten, kdo ty naše zápasy vidí poprvé, je většinou z toho fandění u vytržení. A pro naše Rytíře je dobře, že se o nich ví i jinde než u nás.

Pochopitelně bych byl nejradši, kdyby se v tuhle chvíli hrála NHL, ale když už je výluka, snažím se tady odvést co nejlepší práci. A kdy se v zámoří začne hrát? To nikdo neví. Na té výluce každopádně nikdo nevydělá, ať už to skončí jakkoliv.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud