Karel Häring
20. srpna 2016 • 22:25

Viktoria Plzeň se trápí a má problém. Neví, kterou cestou jít

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Není to poprvé, co má Viktoria jen sedm bodů po čtyřech kolech. Něco podobného zažila v ročníku 2011/2012 a hned rok na to. Ale přesto se současná situace od těch předchozích liší. A určitě ne v pozitivním směru. Naopak, pro klub je to velmi alarmující.



Hodně křiklavým problémem Plzně je, že ji trápí stále stejné chyby. Nedůraz obránců při dostupování, velká díra mezi zadní linií a zálohou, balony za obranu. Bída je to i směrem dopředu, nedostatek kreativity v ofenzivě. Opory, které se vrátily později z EURO, jsou z formy. To má i poměrně logickou příčinu vzhledem ke krátké pauze.

Co už se však hůře vysvětluje, jsou opakující se chyby. Co to vlastně o mužstvu říká? Znamená to tedy, že hráči nejsou ochotni plnit pokyny? Že nevěří stylu, který chce Roman Pivarník předvádět? Že jsou někteří až příliš pohodlní?

Proti Zlínu byly na hřišti vidět věci, které fanoušci v Plzni nezažili hodně dlouho.

Podráždění hráči se mezi sebou hádali. Někteří naopak vypadali, jako by jim to bylo jedno. Když už přístup některých spoluhráčů veřejně zpochybní i kapitán Roman Hubník, je to vážný problém.

Viktoria si sice zajistila se štěstím pohárový podzim, ale ztratila svůj směr. Nebo lépe řečeno, blíží se ke křižovatce, na které se bude muset rozhodnout, kudy se dál vydat.

CELÝ SESTŘIH: Plzeň - Zlín 0:2. Mistr padl, hosté válí
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud