Miroslav Horák
7. dubna 2014 • 23:19

Přituhuje a brněnská Kometa se zlobí. Rudá armáda kosí Němce

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rudá armáda ve druhé světové válce nakonec udolala a zničila Němce. V úplně jiné válce, naštěstí jen hokejové, sledujeme svým způsobem podobný střet. Tým pražské Sparty si prostřednictvím Tomáše Rachůnka ošklivě vyšlápl na nejlepšího útočníka Komety Vojtěcha Němce a vyřadil jej ze hry. Až čerstvé úterní informace podají zprávu o tom, kdy a zda vůbec se šikovný štírek vrátí na led.



V nejostřeji monitorované sérii play off pořádně přituhuje a týmy tasí dosud schované zbraně fyzického ničení. Popravdě, dalo se očekávat, že Sparta po nedělní zbytečné ztrátě třetí partie (z jejího pohledu) vyvine veškeré úsilí k tomu, aby Kometě nedovolila vypracovat si dva mečboly. To by se totiž konec Jandačova týmu kvapem přiblížil. I sám kapitán Sparty Tomáš Rolinek přiznal, že by se manko 1:3 strašně těžko otáčelo.

Takhle je skóre znovu srovnané, brněnská parta se z Němcova odjezdu do špitálu a inkasovaného gólu v přesilovce nevzpamatovala.

Hokejová válka se výrazně vyhrotila, nefér zákroků přibývá. Čtvrteční střet v Praze bude nejspíš jen pro otrlé povahy. Kdo udrží nervy na uzdě, řadu ran rozdá a naopak soupeřovy fyzické ataky sám přijme bez myšlenek na razantní odvetu, aby se vyhnul oslabení týmu, ten se k finále přiblíží.

Jestli má po pondělku někdo o pár procent navrch, pak je to Sparta. U disciplinárky nejspíš přijde o Tomáše Rachůnka, ovšem pokud se Vojtěch Němec nedá do kupy, pak budou ztráty na straně Komety výrazně vyšší. A to ještě může přijít dodatečný trest pro obránce Jana Hanzlíka…

V play off nikdy nevíte, spadnete do bahna, ale stačí jedna trefa (nemusí to být nutně do branky) a všechno je rázem jinak. Zda jde o podpásovku, nebo ne, to už je vedlejší.

V semifinálovém utkání Sparty s Brnem se řešily i brutální fauly
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud