24. listopadu 2014 • 18:29

Je tu NOVÝ Beckham! Tančil s míčem ve vzduchu, Amerika žasne

Autor: jaj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kdo navštívil utkání NFL mezi New York Gians a Dallas Cowboys, rozhodně neprohloupil. Odell Beckham Junior totiž předvedl divákům na stadion jeden z nejúžasnějších touchdownů v historii amerického fotbalu. Čtyřicetimetrovou přihrávku spoluhráče totiž zázračně chytil jednou rukou v letu. A celá Amerika mu užasle aplauduje.



Už nemáme jen Davida Beckhama , do světa sportovních celebrit vstoupil jeho jmenovec úžasným momentem.

Pro fanoušky amerického fotbalu to byl slastný okamžik. Beckhamův touchdown hned označili za nejlepší v této sezoně. Byli však i tací, kteří úžasný moment ocenili ještě výš. „Páni, právě jsem byl svědkem nejlepšího touchdownu, který jsem kdy viděl. WOW,“ napsal na Twitter fenomenální basketbalista LeBron James.

A moment to byl opravdu neuvěřitelný. Na začátku druhé čtvrtiny se dostal k míči Eli Manning a čtyřicetimetrovým pasem vybídl k běhu Beckhama. Ten však neměl situaci vůbec jednoduchou. Couval a ještě ke všemu byl těsně bráněn protihráčem Brandonem Carrem.

Šikovný mladík se mu však vysmekl a pak přišla velká paráda. V letu se mladému fotbalistovi povedlo chytit šišatý míč do jedné ruky. Úžasným okamžikem zvýšil vedení svého týmu na 14:3.

Komentátor americké stanice NBC Cris Collinsworth byl rovněž v údivu. „Pusťte k tomu symfonii. Tohle je naprosto neuvěřitelné. Nejlepší touchdown, co jsem v životě viděl.“

„Beckham má dar, o tom není pochyb. Už jsem u něj viděl, že dokáže chytit míč do jedné ruky. Ale dokázat to v letu, to jsem neviděl ještě nikdy,“ řekl trenér Giants Tom Coughlin po skončení utkání.

I když domácí tým s Beckhamem v čele nakonec Dallasu podlehl v poměru 28:31, na úchvatný touchdown se bude vzpomínat ještě dlouho.

Odellu Beckhamovi tleská za jeho parádní kousek celá Amerika
Odellu Beckhamovi tleská za jeho parádní kousek celá Amerika

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud