8. srpna 2014 • 11:09

VIDEO: Pod olympijskou šampionkou Jenn Suhrovou praskla tyč

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Americká tyčkařka Jenn Suhrová se nepříjemně zranila poté, co se pod ní během tréninkového pokusu zlomila tyč. Olympijská vítězka z Londýna utrpěla zranění levého zápěstí, žeber, krku a levého ramene a hrozí jí konec sezony.



Místo závěrečných mítinků Diamantové ligy čeká Jenn Suhrovou zřejmě léčení bolavého těla. Zranění si způsobila při hrozivém tréninkovém pádu. Poté, co pod ní praskla tyč, se nekontrolovaně hlavou napřed zřítila do tyčkařského šuplíku.

„Jako pro trenéra bylo hrozné se na to dívat. A ještě horší to bylo jako pro manžela,“ řekl její manžel a kouč Rick Suhr webu USA Today.

Rentgenové vyšetření neodhalilo žádnou zlomeninu, skutečný rozsah zranění ale bude známý až několik dní. Zatím ani není jasné, jak dlouho bude trvat rekonvalescence.

„Zranění nejsou katastrofická. Léčení ale může trvat tři týdny nebo tři měsíce. U těchto zranění nikdy nevíte,“ řekl Suhr.

Suhrová je v letošních světových tabulkách na druhém místě výkonem 471 centimetrů. Po zranění téměř jistě přijde o závěrečné mítinky Diamantové ligy v Londýně a Curychu.

„Bude nás to stát čas a peníze, ale všechno je o Riu,“ prohlásil Suhr s připomínkou olympijských her, které se v Brazílii konají za dva roky.

VIDEO: Nešťastný pád tyčkařky

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud