Květoslav Šimek
24. května 2015 • 15:37

Brankář Čech do Manchesteru? To bych bral, nezastírá hvězdný Bolt

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brankář Petr Čech do Manchesteru United? Tak to by jamajský sprinter Usain Bolt, velký fanoušek tradičního anglického klubu, bral. „Jistě. Pokud by Petr Čech přišel, přivítal bych jej,“ nezastíral nejrychlejší muž planety, který bude v úterý hlavní hvězdou Zlaté tretry Ostrava. Na mítinku poběží dvoustovku.



Osmadvacetiletý Jamajčan je velkým fandou Manchesteru. Sleduje zápasy, schraňuje dresy a sní o tom, že by si za tým také sám jednou (alespoň exhibičně) zahrál. V Ostravě ukázal, že má přehled. Brankáře Petra Čecha by do „svého“ klubu bral okamžitě.

„Byl jsem docela překvapený, že nezačínal sezonu jako jednička, pro Chelsea udělal hodně práce, je to skvělý gólman,“ říkal Bolt. „Pokud by to vyšlo, přivítal bych to!“

Manchester United je jedním z klubů, který by měl o Petra Čecha zájem. Spekulace v tomto směru přiživilo i to, že by měl brankář David De Gea v létě odejít z Manchesteru do Realu Madrid. Pokud by jeho místo zaujal právě Petr Čech – famózní sprinter Usain Bolt by to jen přivítal.

Rozhovor s Usainem Boltem před Zlatou tretrou čtěte v pondělním Sportu

Usain Bolt přiletěl do Ostravy na Zlatou tretru
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud