25. srpna 2017 • 11:46

Jede se dál, řekla Špotáková a nekončí. Motivace je olympiáda v Tokiu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Oštěpařka Barbora Špotáková pokračuje v kariéře. Letošní mistryně světa a čerstvá vítězka Diamantové ligy se příští rok těší na Kontinentální pohár v Ostravě a hlavní motivací jsou olympijské hry 2020 v Tokiu.



"Jede se dál a kouká se na další roky. Určitě v příštím roce je jednoznačně největší motivací Kontinentální pohár v Ostravě a potom platí, co jsem už řekla, že jedinou další motivací je olympiáda v Tokiu," prohlásila Špotáková na tiskové konferenci.

Na tradiční loučení se sezonou si měla Špotáková na žádost manažera přinést všech svých deset cenných kovů z významných závodů. "Ale nebyla jsem schopná najít klíče od sejfu, kde je mám schované. Pak jsem to vzdala a myslím, že to bylo znamení. To znamená, že není všem dnům konec, to je to znamení," řekla Špotáková.

Letošní zlato z mistrovství světa v Londýně bylo desátou velkou medailí světové rekordmanky. Má doma tři z olympijských her, čtyři ze světových šampionátů a tři z mistrovství Evropy. "Já se rozhodně nekoukám zpátky, vždycky je lepší se koukat dopředu," řekla šestatřicetiletá závodnice pražské Dukly.

Zlatá Špotáková je zpátky v Česku. Uvažuje o druhém dítěti i olympiádě v Tokiu
Video se připravuje ...

Špotáková: Oslavy po titulu? V sobotu pojedu na Tři sestry
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud