21. dubna 2015 • 09:12

Basketbalisté Warriors a Bulls vedou v play off NBA 2:0

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejvýše nasazený celek Západní konference NBA Golden State porazil v prvním kole play off New Orleans 97:87 a vede v sérii 2:0 na zápasy. Stejně je na tom i třetí tým východní tabulky Chicago, které přehrálo basketbalisty Milwaukee 91:82.



Pelicans přitom začali na hřišti favorizovaného Golden State dobře a v úvodní čtvrtině vedli až o 13 bodů, jenže Warriors odpověděli 38 body v druhé části. Před poslední čtvrtinou bylo srovnáno, ale koncovka patřila domácím. Klay Thompson v závěrečné dvanáctiminutovce nastřílel čtrnáct ze svých 26 bodů, Stephen Curry přidal 22 bodů.

V Chicagu diváci viděli bodově chudou první čtvrtinu, po níž vedli hosté 16:11. Ve vyrovnaném utkání dovedl Bulls k výhře Jimmy Butler, jenž nastřílel 31 bodů, Derrick Rose přidal 15 bodů. "Derrick mě sám nabádal, abych střílel a zkoušel to z každé pozice," řekl Butler, jenž si v druhém utkání po sobě vylepšil střelecké maximum ve vyřazovacích bojích.

Milwaukee vedl s 22 body Khris Middleton, jediným dalším dvouciferným střelcem Bucks byl Michael Carter-Williams s 12 body.

Výsledky:

Východní konference:

Chicago - Milwaukee 91:82 (stav série 2:0).

Západní konference:

Golden State - New Orleans 97:87 (stav série 2:0).

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud