15. září 2015 • 13:20

Zbraň na české basketbalisty? Djokovič požene Srby za výhrou

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

S nečekanou posilou se může vytasit srbský tým ve čtvrtfinálovém duelu evropského šampionátu basketbalistů proti České republice. V hledišti by totiž středeční duel mohl sledovat čerstvý šampion z US Open Novak Djokovič.



Světová jednička je známá tím, že srbské sportovce povzbuzuje při jakékoliv možné příležitosti. A basketbal, který v rodné zemi Djokoviče patří k nejpopulárnějším sportům, není výjimkou.

"Moc našim sportovcům držím palce. Je jedno, jestli jde o mužský či ženský tým, jsme spolu na jedné lodi. Nezáleží, zda jde o basket, volejbal či fotbal. Všichni se snaží o co nejlepší reprezentaci, a to je to hlavní," řekla po svém desátém grandslamovém titulu osmadvacetiletá legenda.

"Vždycky, když mám příležitost, vyrážím srbské sportovce podporovat. Doufám, že se mi to podaří i teď na evropském šampionátu, až se vrátím do Evropy. Přeju klukům jen to nejlepší, mají kvalitní tým, posílám jim svoji sílu a podporu," říkal před středečním čtvrtfinálovým zápasem s Čechy, který začíná od 18:30, Djokovič.


Novak Djokovič může na podobnou podporu, jakou má Federer, zapomenout
Novak Djokovič může na podobnou podporu, jakou má Federer, zapomenout


Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud