Ivo Pospíšil
13. května 2016 • 13:46

O euroligový titul u Berlínské zdi. Zde Veselý dnes vyzve Laboral

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z BERLÍNA | Hraje v ní hokejový Eisbären Berlín, před šesti dny tu koncertovala zpěvačka Adelle, a když se má transformovat do basketbalové arény, pojme celkem až 14 800 fanoušků. To je Mercedes Benz Aréna, kde se dnes Jan Veselý s Fenerbahce popere s Laboral Kutxa o postup do finále euroligového Final Four (21.00. Prakticky naproti od torza slavné Berlínské zdi.



Turečtí fanoušci Fenerbahce Istanbul zde dnes chystají stvořit vroucí kotel, který má Jana Veselého a spol. dotlačit až do finále basketbalové Euroligy.

Na zdi zde najdete velký plakát se čtyřmi hvězdami svých týmů (De Colo, Bogdanovič, Bourousis, Delaney) a v hledišti místo pro takřka patnáct tisíc fanoušků. A hlavně to bude ústřední místo pro vyvrcholení nejprestižnější evropské soutěže. Vítejte v Mercedes Benz Aréně v Berlíně.

Jan Veselý (vlevo) v rozhovoru s bývalým basketbalistou Jiřím Zídkem
Jan Veselý (vlevo) v rozhovoru s bývalým basketbalistou Jiřím Zídkem

O euroligový titul u Berlínské zdi. Zde Veselý vyzve Laboral
Video se připravuje ...

V multifunkční aréně hraje nejen klub Eisbären Berlín, ale konají se zde i různé koncerty. Minulou sobotu zde třeba zpívala Adelle, na konci května zde zase vystoupí Bryan Adams nebo Rod Stewart.

Samotná hala, jejíž stavba přišla v roce 2008 na 165 milionu eur, se navíc nachází jen pár desítek metrů od torza bývalé Berlínské zdi, před níž se i nadále fotí řada turistů. A ano, nachází se ve východní části Berlína. 

Veselý převzal před Final Four ocenění v Berlíně
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud