16. ledna 2017 • 22:50

Satoranský se zaskvěl! Za Washington nastřílel 10 bodů a přidal 10 doskoků

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český basketbalista Tomáš Satoranský dosáhl poprvé v NBA na takzvaný double double. V dnešním odpoledním utkání proti Portlandu přispěl k výhře Washingtonu 120:101 deseti body a také deseti doskoky, což je jeho nové maximum v zámořské lize. Za 19 minut hry přidal i tři asistence.



Satoranský v minulých týdnech co do odehraných minut jen paběrkoval, ale po nedávné nemoci dostal nyní podruhé za sebou větší prostor. V sobotu proti Philadelphii odehrál 21 minut, ale zapsal se mezi střelce jen z trestných hodů, tentokrát vedle jedné šestky proměnil svoje první čtyři střely z pole včetně trojky. Další tři pokusy už minul a za osobním rekordem zaostal o dva body.

Washington v zápase vedl až o 30 bodů. Hvězdní Bradley Beal a John Wall se na výhře podíleli 49 body (25+24), vedle Satoranského skórovali dvojciferně ještě další tři spoluhráči. Markieff Moriss měl bilanci 17 bodů a 13 doskoků a jako jediný v týmu i v celém zápase předčil českého reprezentanta v podkošové činnosti. Nejlepším střelcem Portlandu byl s 22 body Damian Lillard.

NBA:

Washington - Portland 120:101 (za domácí Satoranský 10 bodů, 10 doskoků, 3 asistence)

New York - Atlanta 107:108

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud