1. března 2017 • 15:49

Nebezpečí pro Satoranského? Washington chce posilu a musí uvolnit hráče

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Basketbalisté Washington Wizards v NBA i s Tomášem Satoranským v sestavě porazili loňské finalisty Golden State Warriors 112:108, český hráč má ale také starosti. Wizards se chystají podepsat smlouvu s rozehrávačem Brandonem Jenningsem a jednoho hráče ze své patnáctičlenné soupisky budou muset uvolnit. V nebezpečí je i Satoranský.



Washington celou sezonu trápí malá produktivita lavičky. Hlavně proto se Wizards podle zákulisních zpráv dohodli na podmínkách s rozehrávačem Brandonem Jenningsem, který skončil v New York Knicks, kde před sezonou podepsal roční smlouvu za pět milionu dolarů. V New Yorku v 58 zápasech nasbíral v průměru 8,6 bodů a týmové maximum 4,9 asistencí.

Vedení Washingtonu není dlouhodobě spokojeno s produktivitou náhradníků za prvního rozehrávače Johna Walla, kteří dostávají šanci většinou na začátku druhých a čtvrtých čtvrtin. Plánované posílení o Jenningse bude vyžadovat jednu oběť ve stávajícím kádru. Teoreticky se sekera může týkat i Satoranského, který v průměru střílí tři body a má 1,9 asistencí.

„Washington Wizards mají plnou patnáctičlennou soupisku, takže když přijde Jennings, někoho budu muset pustit. Osobně si myslím, že to může být někdo jako Trey Burke, nebo možná Tomáš Satoranský,“ napsal autor Ben Palmer na stránkách baltimorewire.com.

Wizards v noci na středu oslavili velké vítězství nad loňskými finalisty a předloňskými šampiony NBA Golden State Warriors. Satoranský odehrál deset minut, připsal si jednu asistenci a svou jedinou střelu z pole neproměnil.

Zápas se rozhodoval v posledních sekundách. Warriors vedli o dva body, když mohla utkání zvrátit trojka hvězdného Stephena Curryho. Ten však minul, míč získal Washington, který nakonec zvítězil 112:108.

Satoranský: Jak mluvím s polským parťákem? Je to mix jazyků i čeština
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud