11. května 2017 • 07:40

Satoranský zapsal bod, Washington ale v důležité bitvě s Bostonem prohrál

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Basketbalisté Bostonu přehráli v pátém konferenčním semifinále NBA Washington jasně 123:101 a ujali se vedení v sérii 3:2. Mužem zápasu byl Avery Bradley, který si vylepšil osobní rekord v play-off na 29 bodů. Tomáš Satoranský za poražené odehrál pouze poslední čtyři minuty utkání a za rozhodnutého stavu připsal si jeden bod a jednu asistenci.



Washington sice zaznamenal první dva koše v utkání a vedl 4:0, jenže od té doby na hřišti vládli Celtics. Bradley v životním zápase nastřílel čtrnáct bodů už v první čtvrtině, kterou domácí ovládli 33:21. Ve druhé přidal dalších jedenáct bodů a Boston v poločase vedl 67:51.

Wizards ani po změně stran nedokázali s utkáním nic udělat a tak v sérii stále platí, že vítězí domácí celky. Prohru neodvrátilo ani 21 bodů Johna Walla, který si tentokrát připsal pouze čtyři asistence. Bradley Beal proměnil jen sedm z 19 střel z pole a dostal se na 16 bodů. Washington už popáté v historii prohrál pátý zápas za stavu 2:2 v sérii o více než dvacet bodů.

Na straně Bostonu kromě Bradleyho odehrál povedený zápas i Al Horford, který proměnil osm z devíti střel a připsal si 19 bodů a 7 asistencí. Isaiah Thomas nasbíral 18 bodů s 9 asistencemi a Jae Crowder přidal také 19 bodů. Celtics k výhře pomohlo 16 přesných trojek.

Šesté utkání série se odehraje v noci z pátku na sobotu SELČ ve Washingtonu.

2. kolo play off NBA:

Východní konference - 5. zápas:

Boston - Washington 123:101 (za hosty Satoranský 1 bod, 1 asistence), stav série 3:2.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud