21. března 2010 • 10:48

Basketbalisté Denveru i Dallasu doma prohráli

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Basketbalisté Denveru i Dallasu, kteří spolu bojují o druhé místo v Západní konferenci za suverénními Los Angeles Lakers, utrpěli v sobotním programu NBA domácí porážky. Nuggets podlehli 97:102 Milwaukee a Mavericks prohráli 93:102 s Bostonem. Druhé místo v tabulce tak zůstalo Denveru.



Vedoucí tým Severozápadní divize Denver prohrál s aktuální pětkou z východní skupiny i přesto, že soupeř se po dvojnásobném prodloužení v pátek v Sacramentu nedostal na hotel před třetí hodinou ranní a jeho dva stěžejní hráči Brandon Jennings (9 bodů) a Andrew Bogut (2) neměli svůj den.

"Tohle je jeden z nejnepříjemnějších soupeřů v základní části. Hrají tvrdě a vrhají se po volných míčích bez ohledu na to, kolik toho o den dříve nahráli. Mají můj respekt," řekl domácí Chauncey Billups, který stejně jako spoluhráč Carmelo Anthony nastřílel 29 bodů. Spoluhráči jim ale příliš nepomohli, zatímco v hostujícím týmu dalo i při výpadku dvou obvyklých opor pět hráčů 11 a více bodů.

Vedoucí tým Atlantické divize Boston oplatil lídrovi Jihozápadní divize Dallasu lednovou porážku a hlavní zásluhu na tom měli tři dvacetibodoví střelci Paul Pierce (29), Ray Allen (21) a Rajon Rondo (20). V domácím dresu se i přes úpornou obranu Kevina Garnetta a Rasheeda Wallaceho dostal Dirk Nowitzki na 28 bodů, byl však v týmu osamocen.

NBA:
Dallas - Boston 93:102, Denver - Milwaukee 97:102, Memphis - Golden State 123:107, Miami - Charlotte 77:71, New Jersey - Toronto 90:100, Philadelphia - Chicago 84:98, Utah - New Orleans 106:86.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud