12. dubna 2014 • 23:06

Pála bojoval statečně, ale padl. Obr Price ho poslal k zemi ve 3. kole

Autor: frc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Poslal soupeře k zemi, ale pak sám skončil na podlaze ringu jako poražený. Boxer Ondřej Pála prohrál s Britem Davidem Pricem k.o. ve 3. kole. Nejlepší Čech v těžké váze nezvládl duel v dánském Esbjergu a v 38. zápase kariéry si připsal na konto pátou porážku.



Opět nastoupil proti britské hvězdě, opět se stal aktérem pohledného souboje a opět prohrál ve 3. kole. Ondřej Pála nestačil na 203 cm vysokého obra Davida Price stejně jako loni v listopadu na bouřliváka Derecka Chisoru.

Český bijec přitom hned v prvním kole trefil favorita levým hákem, po kterém se kolos z Liverpoolu skácel k zemi. Pála se začal radovat, sok se z tlaku dokázal vymanit a začal sám trefovat přesné údery.

VIDEO | Podívejte se na Pálův souboj

Ve druhém kole byl člen pražského týmu Médea poprvé otřesený po přesné pravačce. Klíčový moment pak přišel hned zkraje třetího dějství. Pála nejprve padnul k zemi po drtivém háku, sice ještě dokázal vstát, ale po dalším úderu na bradu šel opět k zemi a už se nevzpamatoval.

Price si vylepšil bilanci na 17 výher, 2 prohry a vykročil rázně k návratu do světové špičky, z níž vypadl po dvou loňských prohrách s Američanem Tonym Thompsonem. „Byl to nepříjemný soupeř, ale může mě těšit vítězství i to, jak jsem se dokázal dostat z úvodních problémů,“ uvedl po triumfu 30letý boxer.

Pála sice předvedl další sympatický výkon, ale druhá rychlá porážka v důležitém duelu pro něj nejspíš bude znamenat pád v neoficiálním světovém žebříčku boxrec.com na hranici první stovky.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud