2. prosince 2015 • 18:02

Kličko má vánoční dárek pro Furyho: Odveta bude příští rok!

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sesazený boxerský šampion Vladimir Kličko na příští rok plánuje odvetu zápasu s Tysonem Furym, který ho v sobotu senzačně připravil o tituly organizací WBA, WBO, IBO a IBF v těžké váze. Devětatřicetiletý Ukrajinec to oznámil na svých internetových stránkách.



"Pro Tysona a všechny fanoušky boxu mám předčasný vánoční dárek. Rozhodl jsem se využít opce ve smlouvě, takže jsme na rok 2016 začali připravovat odvetu," uvedl Kličko, který na fotbalovém stadionu v Düsseldorfu prohrál s o dvanáct let mladším vyzyvatelem na body a přišel o jedenáctiletou neporazitelnost.

"Po porážce jsem se cítil opravdu mizerně. Takže po několika probděných nocích jsem se rozhodl, že chci dokázat, že jsem lepší boxer, než jsem předvedl v sobotu. Další selhání nepřipadá v úvahu," uvedl Kličko.

S odvetou nemá problémy ani Fury. "Je to ve smlouvě a rádi do toho půjdeme," řekl televizní stanici trenér a strýc čerstvého šampiona Peter Fury a dodal, že obě strany ještě potřebují dojednat potřebné detaily. Naznačil však, že duel by se mohl uskutečnit na londýnském stadionu Wembley.

Mistrovskými pásy v těžké váze se nyní může chlubit Tyson Fury
Mistrovskými pásy v těžké váze se nyní může chlubit Tyson Fury

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud