5. dubna 2016 • 14:10

Boxerka Sedláčková v TAK URČITĚ: Kluci se sázeli, kdo mě v ringu sundá

Autor: tej, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dokázala vyzdvihnout ženský box na výši. Teprve jednadvacetiletá Lucie Sedláčková dokázala nedávno vybojovat juniorský pás prestižní organizace WBO a pomalu se chystá na svou první obhajobu. "Počítáme, že tak za tři až čtyři měsíce budu pás obhajovat. Ještě ale nevíme s kým," přiznala mistryně v pořadu O2 Sport TAK URČITĚ, který vzniká ve spolupráci s iSport.cz. O čem všem hovořila?



O titulovém zápasu: "V hledišti jsem znala asi čtvrtku lidí. Cítila jsem ale obrovskou podporu a spíš mě to hnalo víc dopředu. Poprvé mi zahráli i hymnu. Chtěla jsem si ji vychutnat, ale vnímala jsem to jen napůl, protože jsem se soustředila na ten zápas."

O vyhraném pásu: "Juniorský pás, který jsem vyhrála, byl volný. To znamená, že ho přede mnou ještě nikdo nedržel, jsem první. Počítáme, že za tři až čtyři měsíce budu pás obhajovat. Ještě ale nevíme s kým."

Boxerka Sedláčková v TAK URČITĚ: Kluci se sázeli, kdo mě v ringu sundá
Video se připravuje ...

O Německu: "Patřím pod německou stáj a častěji boxuji tam. Už se tam cítím jako doma, jsem s těmi lidmi víc propojená a fanoušci mě občas už žádají i o podpis. V Čechách to není jako v Německu, kde se vyprodá celá hala, ale čeští fanoušci si na to už zvykají."

O úspěších v boxu: "Vyhrála jsem mistrovství České republiky, odtamtud mám i jednu stříbranou a pak jsem vyhrála nějaké mezinárodní turnaje. Byla jsem i na mistrovství Evropy, ale tam to nedopadlo dobře, vypadla jsem s Polkou. Přemýšlela jsem, že v amatérském boxu zůstanu kvůli olympiádě, ale nakonec jsem se rozhodla pro přesun mezi profesionály. Ten box je tam úplně o něčem jiném."

O trénincích: "Když jsem trénovala v Praze, tak tam žádná holka nebyla. Do sparingu jsem chodila jen s kluky. Nešetřili mě, teda jak kdo, ale spíš se sázeli o flašku, kdo mě sundá."

Kluci z nás mají respekt, tvrdí krásky z boxerského ringu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud