5. dubna 2016 • 18:40

Pacquiaa chtěl napadnout fanoušek. Boxer ho pak chránil před ochrankou

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Filipínský boxer Manny Pacquiao se chystá na svůj další zápas. Už za týden se utká s Timothym Bradleyem, ruch je kolem něj však už nyní. V sobotu ho po obědě v japonské restauraci v Hollywoodu chtěl napadnout neznámý útočník a udeřit ho. To se mu díky boxerově ochrance nakonec nepodařilo.



Manny Pacquaio má na svém kontě už 65 profesionálních boxerských zápasů, přesto se najde útočník, který by ho chtěl udeřit. Jeden takový se podle philstar.com objevil v neděli po obědě v Hollywoodu.

Když stál filipínský boxer u svého auta, přiřítil se k němu neznámý muž a chtěl ho praštit. Na poslední chvíli však útočníka zadržela boxerova ochranka. "Nechte ho jít. Nechte ho jít!" řekl Pacquiao svým bodyguardům a prosil je, ať muži nijak neublíží. Dokonce se rozhodl ani nezavolat policii a útočníka propustil.

Pacquiao se momentálně chystá na zápas s Timothym Bradleyem, který se bude konat už tuhle sobotu. Bude to jeho první zápas po porážce s Floydem Mayweatherem, kterou v ostře sledovaném souboji utržil vloni v květnu. Ve hře je nyní volný mezinárodní pás organizace WBO ve velterové váze.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud