Ondřej Němec
18. dubna 2016 • 21:00

Tajil syna i přítelkyni, teď je to venku. Nová hvězda boxu má tanečnici u tyče

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stoupající hvězda světového boxu Anthony Joshua v sobotu 9. dubna ukořistil světový titul IBF. Podařilo se mu to přitom jako úřadujícímu olympijskému vítězi. Mimořádný úspěch, který se však očekával. Co se rozhodně nečekalo, byl šampionův příspěvek na sociálních sítích o týden později, ve kterém oznámil, že je otcem půlročního syna. Bulvár hned začal pátrat, kdo je matkou malého Joshuy. Nyní už je jasné, že má britský bojovník opravdu dobrý vkus. Jeho přítelkyní je sexy instruktorka tance u tyče.



V době sociálních médií opravdu mimořádný kousek. Novopečený šampion IBF v těžké váze Anthony Joshua, dokázal půl roku tajit, že je otcem.

Nicole Osbourne - krásná přítelkyně boxerského šampiona Anthonyho Joshuy
Nicole Osbourne - krásná přítelkyně boxerského šampiona Anthonyho Joshuy

6. října 2015 se mu narodil syn, jenž dostal jméno Joseph Bayley Temiloluwa Prince Joshua. Svým fanouškům to prostřednictvím Twitteru a Facebooku oznámil ale až 15. dubna 2016.

Nevědělo se přitom ani, že má Brity milovaný bijec přítelkyni. Spekulovalo se o jeho vztahu s hvězdou X Factoru Ritou Oraovou nebo supermodelkou Carou Delevingneovou. Teď už je to ale jasné. Matkou malého Joshuy je krásná učitelka pole dance (tanec u tyče) Nicole Osbourneová.

VIDEO: Podívejte se na dovednosti přítelkyně Anthonyho Joshuy

Nicole a Anthony se podle britského listu The Sun znají už od školy. Jejich vztah byl prý dlouho velmi vratký, nyní už ovšem chtějí kvůli synovi žít společně.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud