23. listopadu 2017 • 15:10

Joshua jako Federer a Woods! Hvězda ringu trénovala na střeše luxusního mrakodrapu

Autor: ija
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Většina lidí jezdí do Dubaje kvůli sluníčku a relaxu, hvězdný boxer Anthony Joshua měl ale docela jiný důvod. Rohovník, který poslal legendárního Vladimira Klička do důchodu a stal  se novým vládcem těžké váhy, si zatrénoval na střeše luxusního mrakodrapu Burdž al-Arab. A zařadil se tak po bok celebrit jako jsou Roger Federer, Tiger Woods nebo Rory McIlroy, kteří také předváděli své umění ve výšce 321 metru.



V bílých trenýrkách, botách i rukavicích Joshua v ringu postaveném na ikonickém heliportu na střeše Burdž al-Arab předvedl, že je ve špičkové kondici. Však také video, které na sociálních sítích zveřejnil, má propagovat fitness. Akce je součástí jeho série aktivit v Dubaji, minulou sobotu vedl cvičení na Dubai Titness Challenge, která má za cíl přivést lidi k tomu, aby po dobu 30 dnů sportovali 30 minut denně.

Joshua, který je mistrem světa těžké váhy organizací IBF, WBA a IBO, porazil minulý měsíc v Cardiffu Carlose Takama a prodloužil tak šňůru svých vítězství. Jako o jeho příštích soupeřích se mluví o Američanovi Deontayi Wilderovi a Josephu Parkerovi z Nového Zélandu, držitelích světových titulů WBC, respektive WBO. 

Anthony Joshua pózuje při vážení před zápasem proti Carlosi Takamovi
Anthony Joshua pózuje při vážení před zápasem proti Carlosi Takamovi


Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud