13. srpna 2015 • 08:01

Cyklistický závod pro děti a mládež Bikeclinic Cup pokračuje v Praze

Autor: Martin Zvoníček, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další zastavení cyklistického seriálu určeného pro děti a mládež, Bikeclinic Cup 2015, se uskuteční v neděli 16. srpna 2015 v areálu pražského letiště Točná. Víkendový program nabídne závody pro všechny cyklisty ve věku 1 - 16 let. Nebude chybět doprovodný program ani závod rodičů.



Po předchozích zastávkách zavítá jediná profesionálně připravená série závodů na horských kolech pro děti mládež v České republice do našeho hlavního města.

Kompletní program pravidelných závodů se tentokrát uskuteční v prostoru letiště Točná v lokalitě Praha 12. Areál tohoto oblíbeného vnitrostátního letiště nabízí zajímavý prostor pro vytvoření tratí pro všechny kategorie, pro které pořadatelé závodní série vypisují.

Ilustrační foto - Bikeclinic Cup v JablonciFoto Archiv BC Cup
Místní letiště ze své podstaty nabízí možnosti unikátního doprovodného programu – všichni návštěvníci si zde budou moci prohlédnout vystavená historická letadla. Zároveň zde bude využito možnosti krásného zázemí s velkou fun zónou.

Děti se mimoto mohou těšit na speciální část programu – vystoupení profesora Zlomtužky, mistra v malování čáry, pod jehož rukou se však na plátně ději podivné věci. V areálu závodu nebude chybět tradiční Pětiboj Mr. Quixe – závod, při kterém účastnící plní pět záludných úkolů v sedle kole.

Celý program začíná již v sobotu 15. srpna, kdy budou připraveny tratě pro tréninkové závody. Všichni se tak mohou připravit na neděli, kdy už se pojede naostro. Už od ranních hodin se budou jezdit závodní kola, na kterých bikeři společně změří své síly a zapíší si body do bodování dne i celé série. 

Závodníci, kteří zatím nejsou do série přihlášení, nemusí zoufat. Zúčastnit se může každý, a to bez ohledu na účast v minulých kolech série závodu. 

Více informací najdete na www.bikeclinic-cup.cz

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud