25. dubna 2017 • 12:16

Drsný útok na cyklistu! Francouze Offreda při tréninku zbili a pořezali

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Francouzský cyklista Yoann Offredo byl napaden při tréninku na silnici s dvěma kolegy. Třicetiletý člen belgického týmu Wanty, který obsadil 14. místo na jarních klasikách Paříž-Roubaix i Kolem Flander, se vrátil z vyjížďky se zlomeným nosem a pohmožděninami. Na facebooku napsal, že byl zbit baseballovou pálkou a pořezán nožem.



"Výsledkem je zlomený nos, poraněné žebro, řezné rány na levé ruce a modřiny po celém těle," vyjmenoval Offredo, který za kontinentální tým Wanty jezdí první sezonu po deseti letech strávených ve stáji WorldTour FDJ.

"Ale vedle fyzických ran jsem hlavně šokovaný. A smutný, když zjistím, že nechci, aby moje děti praktikovaly tento krásný sport. Je příliš nebezpečný. Ráno vyjedete na trénink a ani nevíte, jestli se vrátíte," dodal.

Incident podle prohlášení stáje vyšetřuje policie. "Jeli jsme lesem nedaleko Versailles, když těsně před námi prudce zastavilo auto. Očividně s úmyslem, abychom spadli," popsal Offredo na týmovém webu. Když chtěl řidičce vyčinit, vytáhla na něj nůž. "Zablokoval jsem jí dveře, ale vyběhl spolujezdec s pálkou a zbil mě," dodal.

Offredo byl napaden dva dny poté, co bývalého vítěze Gira d'Italia Michele Scarponiho srazila na silnici při tréninku doma v Itálii dodávka a vážným zraněním podlehl.

Krvavé zranění Yoanna Offreda vypadalo rozhodně bolestivě
Krvavé zranění Yoanna Offreda vypadalo rozhodně bolestivě
 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud