5. března 2010 • 19:42

Raboň se v závodu kolem Murcie dostal na třetí místo

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Cyklista František Raboň se v závodu Kolem Murcie probojoval na třetí místo. V dnešní třetí etapě mu k tomu stačilo dojet na 19. pozici ve stejném čase jako vítězný Australan Luke Roberts. V celkové klasifikaci má Raboň stejný čas jako vedoucí Španěl Josep Jufré.



Raboň, jenž nedávno skončil sedmý v etapovém závodě Kolem Algarve, se udržel ve vedoucí třicetičlenné skupině, které se povedl menší únik a získala pětivteřinový náskok před pronásledovateli. Ve skupině dojel také sedminásobný vítěz Tour de France Američan Lance Armstrong, který se v pořadí posunul na 19. příčku.

Vítěz předchozích dvou etap Jihoafričan Robbie Hunter ze závodu odstoupil, jelikož jeho žena očekává narození jejich druhého potomka. Do čela průběžného pořadí se probojoval Jufré, který dnes dojel na třetím místě.

Cyklistický závod Kolem Murcie - 3. etapa (166,5 km):

1. Roberts (Austr.) 4:16:47, 2. Lagutin (Uzb.), 3. Jufré (Šp.), 4. Meňšov (Rus.), 5. Klöden (Něm.), 6. Kruijswijk (Niz.), ...19. Raboň (ČR), 26. Armstrong (USA) všichni stejný čas, 40. Bárta (ČR) -5:23.

Průběžné pořadí:

1. Jufré 12:52:39, 2. Roberts, 3. Raboň, 4. Ruijgh (Niz.), 5. Rohregger (Rak.), 6. Marczyňski (Pol.) všichni stejný čas, ...19. Armstrong -5, 37. Bárta -6:06.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud