2. února 2015 • 10:40

Super Bowl v obrazech: Létající Katy Perry, bolest i výstřihy

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE ZE SUPER BOWLU | Nejsledovanější pasáž každého Super Bowlu? Poločasová přestávka. Chvíle, kdy k televizním obrazovkám po celém světě sedají i ženy. Letošní bitvu mezi vítěznými New England Patriots a obhájci titulu Seatlle Seahawks tak i díky nim zřelo přes 112 milionů diváků. Letošní předěl mezi poločasy nabídl na University of Phoenix Stadium v Arizoně luxusní podívanou.



12 minutovou pauzu uzmula do své režie americká zpěvačka Katy Perry. „Každého můžu ujistit, že v mém představení rozhodně nebude nic vyfouklého,“ hlásila s úsměvem na tiskové konferenci před Super Bowlem.

Narážela tak na skandál Patriots, které prošetřuje vedení NFL, že v konferenčním finále s Indianapolis Colts švindlovali s podfouknutými míči.

Perry se nemýlila, její show si nezadala s loňským úspěšným vystoupením Bruna Marse a Rolling Stones. Při zpěvu největších hitů Perry doprovodil jako host Lenny Kravitz a raperka Missy Elliot. Ve velkém finále se popová hvězda na umělé kometě dokonce vznesla nad hřiště. Zážitek srovnatelný s poslední minutou zápasu, kde New England se štěstím uhájili vítězství 28:24.

Na vystoupení Katy Perry a další zajímavé momentky ze 49. Super Bowlu se podívejte v galerii.

Cheerleaders Seatllu Seahawks patří k nejhezčím v NFL
Cheerleaders Seatllu Seahawks patří k nejhezčím v NFL

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud