7. listopadu 2017 • 09:32

Hráč NFL se přiznal: Pil jsem a kouřil marihuanu před každým zápasem

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Má za sebou 22 zápasu na univerzitě a dalších 35 v NFL. Teď wide receiver Josh Gordon přiznal, že ještě v žádném z těchto utkání amerického fotbalu nenastoupil střízlivý. Jeho otevřený rozhovor o problematické minulosti paradoxně vyšel právě ve chvíli, kdy se Gordon připravuje na návrat do ligy po tříletém trestu.



„Pravděpodobně před každým zápasem své kariéry jsem pil nebo kouřil marihuanu,“ přiznal Gordon pro magazín GQ s tím, že panáky nebo pár tahů z trávy potřeboval, aby před zápasem „nastartoval motor“.

Gordon má za sebou v NFL tři sezony, v nichž zažil rychlý úspěch. Do ligy vstoupil v roce 2012 a už o rok později nachytal 1646 yardů, nejvíc z celé NFL. Jako první hráč historie během dvou zápasů po sobě nachytal přes 200 yardů, celekm dosáhl devíti touchdownů a dostal do Pro Bowlu, utkání hvězd NFL.

V roce 2014 byl však po většinu sezony potrestán kvůli řízení pod vlivem omamných látek a odehrál jen pět zápasů. Od té doby si nezahrál kvůli opakovaným trestům za porušení antidopingových pravidel ligy.

Minulý týden mu ligový komisionář Roger Goodell povolil trénink s Clevelandem s tím, že se začátkem prosince může vrátit do hry. Právě v těchto dnech ale Gordon promluvil o své divoké minulosti.

Wide receiver Josh Gordon přiznal, že ještě v žádném utkání amerického fotbalu nenastoupil střízlivý
Wide receiver Josh Gordon přiznal, že ještě v žádném utkání amerického fotbalu nenastoupil střízlivý

„Byli jsme v týmovém hotelu a potom mohli hráči domů a mohli dělat, co potřebovali. Takže jsem brzy ráno opustil hotel, jel jsem domů, dal si snídani, udělal můj malý rituál, nějaká tráva, nějaký alkohol a pak jsem jel na zápas. A po každém zápase byla párty, ať jsme vyhráli, nebo prohráli. Po každém zápase,“ řekl Gordon pro GQ.

Gordon prozradil, že před zápasy rád popíjel likér Grand Marnier nebo whisky a kouřil marihuanu přes bong, speciální druh dýmky, při jejíž kouření prochází kouř vodou.

„Vypil jsem tak půl lahve, nebo si pár panáků, abych zahřál svůj systém, abych nastartoval motor. Tak jsem to před zápasy dělal,“ uvedl Gordon.

V úterý začne další část jeho kariéry, má se hlásit na tréninku Cleveland Browns, kteří jsou po devíti týdnech ligy spolu se San Franciskem jediným týmem bez vítězství.

„Myslím, že ze sebe ty věci chtěl dostat, chtěl se očistit od své minulosti. Myslím, že řekl, co potřeboval říct,“ uvedl trenér Browns Hue Jackson.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud