24. června 2015 • 11:32

To je frajer! Divák vyfoukl míč hvězdě s dítětem v ruce

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hrdinou úterního utkání baseballové MLB mezi Chicagem Cubs a Los Angeles Dodgers nebyl hráč ani jednoho z týmů, ale fanoušek Keith Hartley. Příznivec domácích Cubs se postaral o nejlepší akci zápasu, když holou rukou chytil míč a druhou rukou přitom držel své malé dítě.



Akce, která poté byla mnohokrát k vidění na obrazovce stadionu Wrigley Field, se odehrála ve druhé směně. Vysoký odpal domácího Jasona Hammela se snažil těsně nad gumovou bariérou u tribuny chytit do rukavice první metař Dodgers Adrian Gonzalez, ale předběhl ho fanoušek sedící v první řadě.

Hartley se postavil, natáhl se nad bariéru a pravou rukou padající míček Gonzalezovi uzmul. Jeho zákrok byl o to cennější, že levou rukou svíral svého malého syna Isaaca, jenž si v poklidu pil z kojenecké lahve. "Ještě efektnější by bylo, kdyby míč chytlo to dítě," utrousil "okradený" Gonzalez.

Po protestu trenéra Dodgers byl fanouškův zákrok vyhodnocen jako nedovolené bránění ve hře a Hammelův odpal byl označen jako aut, což znamenalo konec směny. Cubs nicméně zvítězili 1:0 v desáté směně a připsali si čtvrté vítězství za sebou.

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud