16. července 2015 • 15:00

Hrdina! 10letý klučina lapil míček, který mohl jeho tátu klidně zabít

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

John Pizzi, desetiletý kluk z Kalifornie, si v neděli vyrazil na baseballový zápas mezi Philadelphií a San Franciskem. Do sedačky usedal jak pan “nikdo”, o tři hodiny později opouštěl stadion jako hrdina. Do středobodu zájmu uvrhl Pizziho skvělý postřeh, kterým uchránil svého otce od bolehlavu, neřkuli vážného zranění.



Dávejte pozor, sledujte hru! Cedulek apelujících na baseballové diváky je na stadionu nespočet. Skvělý výhled, zejména z předních řad, kompenzuje nebezpečí, pálky se často lámou a letí do hlediště, zranění mohou způsobit i nepodařené odpaly.

Jeden takový se málem stal osudným muži, který nevzrušen zápasem mezi Philadelphia Phillies a San Francisco Giants (stav byl v druhé směně 0:0) víral po okolí a nesledoval hru. Pálkař Brandon Crawford jeho směrem tečoval míč, který mířil přesně ne jeho hlavu. Ke krvavému zranění naštěstí nedošlo, vzduchem švihla rukavice jeho desetiletého syna a míček chytila.

VIDEO: Podívejte se na životně důležitý zákrok mladého baseballisty


“Koukal jsem na hru, a když míč naším směrem letěl, tak jsem se natáhl a chytnul ho. Táta se nekoukal, když se otočil a já mu míč ukázal, začal se smát,” popsal pro CBS Sport celou situaci desetiletý John Pizzi, který baseball hraje v dětské soutěži West Marin Little League za tým Triple-A Tigers.

A jak z praxe jistě ví, baseballový míček váží 150 gramů, takže by tatínkovi mohl způsobit pořádnou újmu.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud