9. května 2016 • 17:33

Brněnští Draci vyzou klub z Mnichova. Fanoušky lákají na pivo

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Baseballový klub Draci Brno má před sebou další výzvu. V rámci nově vzniklé Evropské ligy odehraje na svém stadionu v pondělí a v úterý utkání proti Haar Disciples Mnichov od 19:00. V úvodních duelech remizovali s Řeznem 1:1 na zápasy. „Soupeře sice neznáme, ale pokud budeme hrát dobře v obraně, tak máme šanci na vítězství,“ vyhlíží atraktivní dvojutkání Arnošt Nesňal, manažer Draků Brna.



Několikanásobní domácí šampioni měli za čtrnáct dní pouze dva tréninky. Důvodem je velké zápasové nasazení, extraliga, Evropská liga a v neděli pro některé hráče i All Star Weekend v Třebíči.

„Cítíme únavu, jakmile se však hodí míč, únava končí,“ tvrdí Nesňal, který v tom vidí výhody. „Místo tréninků hrajeme kvalitní zápasy. Evropská liga je pro nás nový impulz.“

Drakům se zranil Američan Jason Jarvis, a tak povolali posilu. Brněnskému týmu pomůže v dvojutkání Evropské ligy nadhazovač Jakub Ižold. Jedná se o prvního slovenského hráče, který podepsal smlouvu s týmem Major League Baseball, konkrétně se Cincinnati Reds.

Na dnešní a úterní zápas se budou vstupenky prodávat za 65 korun v předprodeji, na místě pak za 125 korun. Kdo dorazí k Drakům v čase od 18:30 do 18:50, dostane jedno pivo zdarma. Děti do 10 let mají vstup zdarma.

A jestli svůj premiérový homerun v Evropské lize odpálí Pavel Budský, který v minulém týdnu zaznamenal svůj 150. nechytatelný odpal? „Je to možné Pavlovi jsem hodil už sto tisíc nadhozů. On nemusí trefit pořádně balon a stejně mu to spadne za plot. Na hráče má skvělý vliv v tom, že je zklidňuje. A nikdy není utahaný,“ dodal Nesňal ohledně opory Draků Brno.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud