26. října 2017 • 08:30

Úžasná bitva. Houston v nastavení srovnal stav Světové série MLB

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Baseballisté Houstonu vyhráli v divokém závěru v druhé nastavené směně v Los Angeles 7:6 a srovnali stav Světové série MLB na 1:1 na zápasy. Další tři duely finále se uskuteční od pátku na hřišti Astros.



Nejlepší útok ligy se rozjel až v koncovce, když už to vypadalo, že Dodgers zvítězí i podruhé. Domácí, kteří vedli po dvou homerunech 3:1 a po šesté směně vyhnali z nadhozu eso Astros Justina Verlandera, však náskok neudrželi.

Houstonu se povedlo v osmé směně snížit a v deváté začala homerunová smršť. Marwin Gonzalez za Astros srovnal na 3:3 a v desáté směně Jose Altuve a Carlos Correa získali Astros vedení 5:3. V dohrávce poslal míč za plot i domácí Yasiel Puig a Logan Forsythe posléze doběhl pro vyrovnání.

V jedenácté směně se opřel do odpalu George Springer a zajistil Houstonu dva body. "Bylo to nejbláznivější zápas, který jsem kdy hrál, a to je to finále," řekl se Springer. Za Dodgers už Charlie Culberson homerunem jen snížil.

"Nikdy se necítíme odepsaní. Naše pálkařská sestava nahání strach a dnes jste to mohli vidět. Rozložili jsme jejich nadhazovače," řekl Correa. Celkem diváci viděli v utkání osm homerunů, nejvíce v jednom duelu Světové série.

Světová série, finále baseballové Major League Baseball (MLB) - 2. zápas:

Los Angeles Dodgers - Houston Astros 6:7 (po 11. směně). Stav série 1:1.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud