15. srpna 2015 • 18:15

Golfista VZTEKLOUN: Zahozenou holí potěšil mladého jachtaře

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Americký golfista John Daly se na profesionálním okruhu pohybuje od roku 1987. Takový úlet, jako předvedl v pátek při posledním majoru sezony PGA Championship, ale dlouho nezažil. Na sedmé jamce zahrál příšerných deset ran, což ho stálo nejen možnost projít cutem, ale i hůl, se kterou svůj zkrat spáchal. Vzteky jí mrštil do Michiganského jezera.



Žbluňk. Žbluňk. Žbluňk. První tři rány Johna Dalyho skončily na jednoduchém tříparu na hřišti ve Whistling Straits ve vodě. Naděje na cut (Daly byl v té chvíli jednu ránu nad par) a postup do víkendových kol vzaly za své, což 49letý americký profík nerozdýchal. Poté, co míček konečně dopravil na green sedmé jamky, hůl vzteky mrštil do vody.

Diváci ryčeli nadšením, Daly předvedl exces hodný rockového zpěváka. Ne náhodou také rodák z Phoenixu, který vyhrál pět turnajů PGA, v roce 2007 nazpíval vokály k písni Kid Rocka “Half You Age” a o tři roky později dokonce vydal vlastní album “I Only Know One Way”.

VIDEO: Podívejte se Dalyho vzteklý výbuch

Golfista VZTEKLOUN: Zahozenou holí potěšil mladého jachtaře
Video se připravuje ...

U dna poblíž utopených míčků ale Dalyho odvržený nástroj neskončil. K místu čtvrtého žbluňknutí připlula loď a nadšený chlapec hůl vylovil a osvojil si jí.

Po druhém kole jsou v čele turnaje Australané Jason Day a Matt Jones se skóre -9. Oba ale byli z hřiště staženi před dokončením osmnácti jamek stejně jako zatím třetí Justin Rose z Anglie. Důvodem byl prudký déšť.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud