11. října 2016 • 09:21

Woods odložil návrat na prosinec. Jsem zdravý, ale hraju špatně, přiznal

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Návrat bývalé světové golfové jedničky Tigera Woodse na okruh PGA Tour se po čtrnáctiměsíční pauze opět odkládá. Vítěz čtrnácti majorů se odhlásil z turnaje v kalifornské Napě, na němž měl tento týden podle původních plánů slavit comeback po loňské operaci zad. Nový termín stanovil Woods na prosinec.



Čtyřicetiletý Američan věřil, že start na podniku Safeway Open, jímž ve čtvrtek začne nová sezona PGA Tour, stihne. V pondělí pozdě večer evropského času ale fanoušky zklamal, když na svém webu konstatoval, že jeho hra stále není na potřebné úrovni. Nenastoupí ani na listopadovém turnaji European Tour v Turecku, kde chtěl absolvovat druhý start po pauze.

„Zdraví mi slouží a cítím se silný, ale moje hra je bezzubá a není na takové úrovni, na jaké by měla být,“ uvedl vítěz 79 turnajů PGA Tour, který v minulosti strávil rekordních 683 týdnů v čele světového žebříčku.

Woods v posledních dnech trénoval v Kalifornii a musel uznat, že na měření sil s nejlepšími hráči světa zatím nemá. O návrat se nyní hodlá pokusit v prosinci na Bahamách. „Budu pokračovat v tvrdé práci a mám v plánu hrát na turnaji mé nadace Hero World Challenge v Albany,“ vzkázal.

V minulém týdnu si Woods, jenž nyní figuruje až na 786. místě světového pořadí, užil coby asistent kapitána vítězství amerických golfistů v Ryder Cupu nad evropským výběrem.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud