29. října 2012 • 13:46

Kráska Krásová vyhrála v Praze fitness bikini a pojede na Mr. Olympia

Autor: frc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká kulturistika a fitness se raduje z velkého úspěchu. Na soutěži Evl´s Prague Pro, která se konala o víkendu v holešovické Tipsport Aréně, uspěla v estetické kategorii Bikini Vladimíra Krásová. Blonďatá kráska si triumfem zajistila profesionální kartu a záruku, že bude moct své tělo předvádět na největších závodech světa – včetně věhlasného Mr. Olympia.



Krásná těla zakrytá jen tím nejnutnějším a velký český úspěch. Vladimíra Krásová soutěž Evl´s Prague Pro a postarala se o velký úspěch pro českou kulturistiku a fitness. Navíc se jí to povedlo na akci, která znamenala, že se po 15 leté pauze na českém území opět uskutečnil prestižní závod.

To potvrdil i triumf Němce Denise Wolfa, elitního kulturisty, jenž letos skončil šestý na Mr. Olympia. Tyto závody nyní může absolvovat i Krásová, jíž triumf vynesl zisk profesionální karty.

„Otevírají se mi tím dveře do soutěže té nejvyšší profesionální kategorie Miss Olympia Bikini, která se bude konat příští rok v září v Las Vegas,“ uvedla 26letá závodnice.

Wolf za první místo inkasoval šek ve výši 60 tisíc dolarů. Celková výše prize money pro akci činila 180 000 dolarů. Další český zástupce Lukáš Osladil obsadil ve své kategorii 9. místo.

Česká fitness kráska Vladimíra Krásová
Česká fitness kráska Vladimíra Krásová

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud