16. září 2014 • 12:05

Chci se poprat s Chárou a Lucicem, hlásí hráč amerického fotbalu

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jsou sportovní rivality, které často přesahují hranice svého odvětví. Když hraje zápas Boston s Montrealem, je to řež, jaká nemá v současném hokeji obdoby. Do špičkování dvou týmů, které se také utkaly v posledním play off NHL, se teď zařadil i hráč amerického fotbalu Chad Johnson. Ten od dubna patří týmu Montreal Alouettes, jenž hraje CFL (Canadian Football League).



Šestatřicetiletý Johnson není ve svém oboru žádným nýmandem. V NFL odehrál více než 11 sezon, šestkrát se účastnil utkání Pro Bowl, tedy obdoby zápasu hvězd, s týmem New England Patriots si také zahrál Super Bowl. Ale jinak je rodák z Floridy i pěkný divoch, před dvěma lety měl například nepříjemné pletky se zákonem a byl nucen opustit kádr Miami Dolphins kvůli usvědčení z domácího násilí.

Jeho další kroky na jaře 2014 vedly do Kanady a v Montrealu, hokejové modle, na něj hned dýchla atmosféra sportu, který má v tomto městě hlavní slovo. Všem fanouškům to předvedl, když přišel s tímto Tweetem: "Jak se blíží kempy NHL, chtěl bych se obléct do dresu Montrealu a poprat se s Chárou a Lucicem."

Policejní zpráva ze srpna 2012, kdy Johnson napadl svou ženu hlásí, že fotbalista své choti prý nasadil "hlavičku". Těžko říct, jak by 184 centimetrů vysoký a 85 kilogramů vážící hráč uspěl proti dvoumetrovému Chárovi a více než metrákovému bijci Lucicovi, který má za sebou ve 26 letech více než 50 rvaček v NHL...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud