22. září 2014 • 15:39

Předstíral, že nehraje... A zaútočil. Finta v NFL pobláznila Ameriku

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Neuvěřitelná finta, přehnaná oslava, dramatický závěr reprízy Super Bowlu... Zápasy NFL, které nabídlo třetí kolo, opět přinesly řadu zajímavých momentů.



Předstírej, že nehraješ...
Jeden z nejtalentovanějších amerických fotbalistů Johnny "Football" Manziel je pěkně vyčůraný. U postranní čáry se na oko hádal s trenéry a předstíral, že je mimo hru. Pak mu ale kouč řekl: "Běž! Běž!" A Manziel se rozběhl. Bylo to naprosto nečekané, Manziel chytil míč. Sudí však útok zastavili, neuznali, posoudili jako nedovolený. Finta to ale byla vskutku zajímavá. Celé video na webu nfl.com »

Johnny "Football" Manziel a jeho překvapivá finta.Foto Repro nfl.com

Hlavně nepřehnat oslavu!
Obránce Detroitu Stephen Tulloch zastavil quarterbacka Green Bay (sack) a byl z toho tak nadšený, že to chtěl přímo na hřišti patřičně oslavit. Jenže to přehnal, ruplo mu v koleni a noha začala pořádně bolet.

Neskutečný závěr! Touchdown 18 sekund před koncem
U takového zápasu, v repríze posledního Super Bowlu, si uvědomíte, že fotbal fakt milujete. Pusťte ho i známým, aby zjistili, proč trávíte noci u televizních obrazovek sledováním "toho divného sportu". Rychle pochopí. Broncos zbývala necelá minuta, aby zdolali 80 yardů a získali touchdown. Dokázali to, 18 sekund před koncem zkušený quarterback Payton Manning dokonalou přihrávkou našel Jacoba Tammeho a touchdown byl na světě!

Broncos si následně připsali další dva body a vyrovnali. Lidé šíleli, Seattle smutnil. Hosté si vynutili v prodloužení, ve kterém se však zaskvěl running back Marshawn Lynch a Seahawks zvítězili. Naprosto parádní byla ve 2. čtvrtině také přihrávka QB Wilsona na Ricarda Locketteho, který získal touchdown.

Nečekaný útok a touchdown
Málokdy se vidí, aby si quarterback řekl o zpětnou přihrávku a doběhl si pro touchdown. Andy Dalton z týmu Cincinnati Bengals to dokázal v zápase proti Tennessee Titans. Útok překvapil celou obranu a Spojené státy jsou na nohou. Schválně si zadejte na twitteru, kolikrát se jeho jméno tweetlo. Dalton je prvním quarterbackem v historii klubu, který zachytil touchdown-přihrávku.

Rána zezadu a hromadná strkanice
Zákeřná rána zezadu do quarterbacka Nicka Folese z týmu Philadelphia Eagles vyvolala hromadnou šarvátku. Ale divíte se? To, co udělal hromotluk Chris Baker z Redskins, je nepochopitelné. Foles dlouho zůstal ležet na zemi.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud