3. května 2015 • 22:15

Favorit vládl Czech Open. Volf vítězem ricochetového Czech Open

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
Sport Magazín a otevřená zpověď fotbalisty Martina Fenina
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čtrnáctý ročník největšího českého ricochetového turnaje Czech Open ovládl v neděli v Praze na Palmovce Martin Volf. Jeden z největších favoritů si ve finálovém utkání poradil s vítězem předloňského ročníku Filipem Kulkou výsledkem 3:1 na sety.



Martin Volf, aktuální mistr republiky v ricochetu, získal tento cenný titul poprvé v kariéře. V loňském ročníku k němu měl velmi blízko a ztratil ho až v samé koncovce posledního rozhodujícího setu finálového duelu.

V nedělním finále již obrat nedopustil, i když za stavu 2:0 jeden set ztratil. "Jsem rád, že jsem se vyhnul loňskému vítězi Janu Pulkrábovi a třetímu Petrovi Novákovi, jejichž styl hry mi tolik nesedí. S Filipem Kulkou jsem si věřil a i díky tomu se mi dařilo vyvíjet větší tlak," komentoval po finále svůj výsledek čerstvý vítěz.

Třetí místo obsadil Petr Novák, když v utkání o bronz porazil Daniela Kolínského 3:1. Ten sice dříve překvapivě vyřadil loňského vítěze Pulkrába, ale na dalšího ricochetistu domácího klubu již nestačil.

V letošním ročníku se příliš nedařilo zahraničním hráčům, nejlepší z nich Nizozemec René Wieten skončil až čtrnáctý. Smolně vypadl Polák Pavel Lukasik, jenž těsně prohrál ve druhém kole s pozdějším finalistou Kulkou.

Tradiční mezinárodní turnaj se konal v libeňském ricochetovém centru Svět pod Palmovkou, které tuto akci hostilo již podesáté.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud